Εταιρία

Ο κος Καραγιαννίδης Νικόλαος είναι επιτυχημένο και έμπειρο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες όπου μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνος για την διεύθυνση, καθοδήγηση, αξιολόγηση και επαγγελματική επιμόρφωση του προσωπικού. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αστυνόμου Ά. Eχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Παραγωγικών Μονάδων και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον χώρο της Οικονομίας από το Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. 
Έχει απασχοληθεί ως σύμβουλος ανάπτυξης δικτύου προώθησης χρηματοοικονομικών προϊόντων από το 2004 έως το 2010 σε πανευρωπαϊκό όμιλο και έκτοτε δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες εταιρίες, πλέον και στην PARTNERS, ως σύμβουλος ανάπτυξης και εκπαίδευσης προσωπικού.

Η κα Ματζάνα Ερμιόνη είναι Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Εργάζεται στην Partners Esco από το 2017 ως ενεργειακός σύμβουλος και είναι αρμόδια για την επίβλεψη των εργασιών.Η κα Πατσαβούδη Μαρία είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διοικητική υποστήριξη εταιριών. Στην Partners Esco είναι υπεύθυνη για την διαχείριση των έργων του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ, καθώς επίσης και για την λογιστική - εμπορική παρακολούθηση και τιμολόγηση.


Η κα Ρόρρη Μεταξία από τον Δεκέμβριο του 2018 έως σήμερα εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων, με αντικείμενο την προώθηση και πώληση των ενεργειακών προγραμμάτων της εταιρίας ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. για την Partners στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας. Έχει πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων.


Ο κος Στεριόπουλος Κωνσταντίνος είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ - Ενεργειακός Επιθεωρητής και εργάζεται στο αντικείμενό του από το 2013. Είναι μηχανικός του τεχνικού τμήματος της Partners Esco. 
Η κα Τριανταφυλλίδου Μαρία, με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις, εργάζεται στην Partners Esco από το 2018 ως υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου και πωλήσεων για την εταιρία ΗΡΩΝ Θερμοηλεκτρική.

Ο κος Τουτζιάρης Κωνσταντίνος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων TEI ΣΕΡΡΩΝ (ΜΒΑ). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ, όπως το Εξοικονόμηση κατ' οίκον I, ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, νεοφυής επιχειρηματικότητα κ.α.. Τέλος, είναι Ενεργειακός επιθεωρητής από τον Νοέμβριο του 2013.


Τα γραφεία μας στην Καβάλα, Δαγκλή 24.