Εταιρία

Ο κος Καραγιαννίδης Νικόλαος είναι επιτυχημένο και έμπειρο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες όπου μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνος για την διεύθυνση, καθοδήγηση, αξιολόγηση και επαγγελματική επιμόρφωση του προσωπικού. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αστυνόμου Α΄. Eχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση Παραγωγικών Μονάδων και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον χώρο της Οικονομίας από το Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. 

Έχει απασχοληθεί ως σύμβουλος ανάπτυξης δικτύου προώθησης χρηματοοικονομικών προϊόντων από το 2004 έως το 2010 σε πανευρωπαϊκό όμιλο και έκτοτε δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες εταιρίες, πλέον και στην PARTNERS, ως σύμβουλος ανάπτυξης και εκπαίδευσης προσωπικού.

Η κα. Παυλίδου Αγάπη εκτελεί χρέη γραμματείας διοίκησης. Έχει δεκαετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στην Partners Esco είναι υπεύθυνη για την διαχείριση προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

 
 
Το κατάστημά μας στην Καβάλα, Δαγκλή 24.
   

Επιστημονική Ομάδα

Η κα. Ερμιόνη Ματζάνα είναι Διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας T.E. Με πτυχιακή εργασία και θέμα «Βιοκλιματικός Σχεδιασμός του Campus του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας».
Ο κος Τουτζιάρης Κωνσταντίνος είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. με Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων TEI ΣΕΡΡΩΝ (ΜΒΑ). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ, όπως το Εξοικονόμηση κατ' οίκον I, ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, νεοφυής επιχειρηματικότητα κ.ά.. Τέλος, είναι Ενεργειακός επιθεωρητής από τον Νοέμβριο του 2013.
Ο κος Χρήστος Παπαναστασίου είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών. Έχει μεγάλη εμπειρία στις μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών με βάση την απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού με τομέα ειδίκευσης: «Τεχνολογίες Συστημάτων Ενέργειας και Εκμετάλλευσης Ανανεώσιμων Ενεργειακών Πηγών». Έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ΤΕΙ Καβάλας, τέλος είναι ενεργειακός επιθεωρητής.


Ο κος Μπουδακίδης Παναγιώτης είναι τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος μηχανικός και ο ενεργειακός επιθεωρητής της εταιρείας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους ενεργειακούς ελέγχους και παρεμβάσεις σε κτίρια. Ακόμα έχει πολυετή εμπειρία στην μελέτη και επίβλεψη για την έκδοση αδειών λειτουργίας σε βιοτεχνίες ,συνεργεία και πρατήρια. Τέλος έχει ασχοληθεί με πλήθος μελετών ,όπως πυρασφάλειες , εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου , περιβαλλοντικές κλπ. σε κάθε είδους εγκαταστάσεις.Ο κος Κωνσταντίνος Στεριόπουλος είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός και εργάστηκε ως σύμβουλος έργου στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον Ι.