Ας κάνουμε τα πράγματα απλά

Το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον είναι ομολογουμένως ένα επιτυχημένο πρόγραμμα το οποίο δίνει την δυνατότητα στα φυσικά πρόσωπα να βελτιώσουν την κατοικία τους για τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς όμως όπως όλα τα καλά πράγματα έτσι και σε αυτό υπάρχουν θέματα τα οποία η πολιτεία προς το παρόν τουλάχιστον δεν τα έχει λύσει.

Κάποια από τα βασικά ερωτήματα που μου έχουν εκφράσει οι πελάτες μας, αλλά και οι πολίτες γενικότερα έχουν να κάνουν με τις αγωνίες τους…
  • πώς προστατεύονται απέναντι στον προμηθευτή - κατασκευαστή ότι θα χρησιμοποιήσει πιστοποιημένα υλικά;
  • θα κάνει το έργο όπως ακριβώς έχει υποσχεθεί;
  • πώς διασφαλίζουν την άριστη κατασκευή στον χρόνο που υποσχέθηκε;
  • ποιος τους ελέγχει; ποια η ευθύνη του ελεγκτή; ποιος ελέγχει τον ελεγκτή;
  • τι γίνεται εάν πάρουν τα χρήματα και εκδηλώσουν αδυναμία κατασκευής του έργου, την στιγμή που ο προμηθευτής - κατασκευαστής δεν έχει να χάσει ουσιαστικά κάτι;
  • τι γίνεται όταν εμπλέκονται πολλοί κατασκευαστές και χρειάζεται ο πελάτης να προβεί σε κατασκευές που δεν προβλέπονται από το πρόγραμμα και αφορούν τρίτο μη εμπλεκόμενο κατασκευαστή;
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα έρχεται να καλύψει η εταιρία Partners διασφαλίζοντας στο ακέραιο τα χρήματα του πελάτη, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο των χρημάτων από τον ίδιο, ελέγχοντας και εξασφαλίζοντας την ποιότητα των κατασκευών ανεξάρτητα του ποιος τελικά θα φτιάξει το έργο, μιας και η απόφαση είναι στην απόλυτη ευχέρεια του πελάτη.

Πώς λειτουργούμε: Η Partners αναλαμβάνει την ευθύνη παρακολούθησης, ελέγχου και πιστοποίησης των συνεργείων και των κατασκευών. Σε περίπτωση που η κατασκευάστρια εταιρία παραβιάσει τους όρους της σύμβασης, τότε σταματά και η χρηματορροή. Οποιαδήποτε αντίρρηση εκφράσει ο πελάτης κατά την διάρκεια της κατασκευής ή τροποποιήσεις που μπορούν και είναι δυνατόν να γίνουν, αυτές είναι αντικείμενο μελέτης και εφαρμογής.

Σε κάθε περίπτωση η Partners ως σύμβουλος έργου και διαχειριστής είναι στην διάθεση του πελάτη και του συνεργάτη κατασκευαστή για την εξεύρεση της καλύτερης κοινά αποδεκτής λύσης. Άλλωστε, στην Partners θέλουμε να έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες, διότι πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα να μην έχουμε πελάτη, παρά να έχουμε μη ικανοποιημένο πελάτη.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν την Partners μία αξιόπιστη εταιρία συμβούλων διαχείρισης του προγράμματος εξοικονομώ για τους πελάτες της και ένα αξιόλογο και αξιόπιστο εταίρο για τις κατασκευάστριες - προμηθεύτριες εταιρίες.